Vepřo knedlo zelo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso podávané se zelím a knedlíkem je české národní jídlo které má hlubokou tradici.

Seznam ingrediencí

  • Vepřové maso 1500 g
  • Cibule 6 ks
  • Sůl, pepř a kmín
  • Sádlo
  • Hladká a hrubá mouka
  • Špek 50 g
  • Kysané zelí 500 g
  • Cukr

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Holandská sekaná

Úžasná sekaná se sýrem rozhodně nesmí chybět ve vašem jídelníčku! Je nadýchaná, lehce stravitelná díky absenci česneku a spolehlivě nakrmíte celou rodinu, která vás určitě

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Povidlová buchta

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Polévka z kyselých okurek

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka

Zobrazit více »