Povidlová buchta

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu práce. Navíc uvádíme přesné poměry ingrediencí, takže příprava povidlové buchty je o to jednodušší.

Seznam použitých ingrediencí

  • Máslo 200 g
  • 2 hrnky špaldové mouky
  • Sůl, prášek do pečiva
  • Hrnek třtinového cukru
  • 2 vejce
  • Hrnek kefíru
  • Povidla
  • Špaldová mouka 200 g
  • Třtinový cukr 80 g
  • Mandlové lupínky 80 g
  • Máslo 100 g

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Holandská sekaná

Úžasná sekaná se sýrem rozhodně nesmí chybět ve vašem jídelníčku! Je nadýchaná, lehce stravitelná díky absenci česneku a spolehlivě nakrmíte celou rodinu, která vás určitě

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Polévka z kyselých okurek

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Vepřo knedlo zelo

Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso

Zobrazit více »