Polévka z kyselých okurek

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka tradiční pochoutkou a připravuje se v každé rodině.

Seznam ingrediencí

  • Cibule 120 gramů
  • Petržel 150 gramů
  • Celer 180 gramů
  • Mrkev 180 gramů
  • Brambory 500 gramů
  • Olej Máslo 60 gramů
  • Pepř a sůl
  • Silný vývar 1,5 litru
  • Kvašené okurky (nebo nakládané okurky) 600 gramů
  • Nálev z okurek (minimálně 150 ml)
  • Lžíce cukru
  • Kopr

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Holandská sekaná

Úžasná sekaná se sýrem rozhodně nesmí chybět ve vašem jídelníčku! Je nadýchaná, lehce stravitelná díky absenci česneku a spolehlivě nakrmíte celou rodinu, která vás určitě

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Povidlová buchta

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Vepřo knedlo zelo

Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso

Zobrazit více »