Roláda z vepřové krkovice, aneb Španělský megaptáček

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Vepřové maso je v české kuchyni velice oblíbené. Různé druhy rolád, jak by smet! Udělejte si skvělou roládu ve stylu Španělského ptáčka, jednoduše, chutně a rychle. Jako příloha k roládě se výborně hodí šťouchané brambory s cibulkou a omáčka z výpeku. Podívejte se na podrobnější video na můj YouTube kanál. Přeji Vám dobrou chuť! Brepta. https://youtu.be/3rKwVgLUfvk

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Sekaná pečeně s omáčkou

Sekaná pečeně je klasický recept domácí kuchyně už nepaměti. Existuje mnoho receptů a variant na tento jednoduchý pokrm. Jednoduchý recept vám zajistí oběd nebo večeři

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Povidlová buchta

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Polévka z kyselých okurek

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka

Zobrazit více »