Ražniči pečené v troubě

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Vepřové ražniči jednoduše a rychle v troubě! Tento recept je méně pracný a liší se pouze tím, že se špíz nepeče na jehle. Ražniči můžete také připravit i z kuřecího masa. Vždy volte maso, které nepotřebuje dlouhou dobu přípravy.

Co budete potřebovat

  • Vepřové maso
  • Brambory
  • Papriky
  • Cibule
  • Klobásky
  • Anglická slanina
  • Mletá paprika
  • Sůl
  • Pepř
  • Drcený kmín
  • Kopr
  • Slunečnicový olej
  • Pivo
  • Tatarská omáčka
  • Ajvar

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Holandská sekaná

Úžasná sekaná se sýrem rozhodně nesmí chybět ve vašem jídelníčku! Je nadýchaná, lehce stravitelná díky absenci česneku a spolehlivě nakrmíte celou rodinu, která vás určitě

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Povidlová buchta

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Polévka z kyselých okurek

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka

Zobrazit více »