Sekaná pečeně s omáčkou

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest

Sekaná pečeně je klasický recept domácí kuchyně už nepaměti. Existuje mnoho receptů a variant na tento jednoduchý pokrm. Jednoduchý recept vám zajistí oběd nebo večeři absolutně bez starostí a na kvalitu sekané si určitě nikdo nebude stěžovat.

Seznam ingrediencí

  • Mleté maso 1 kg
  • 3 Cibule
  • Sůl a pepř
  • Majoránka (1 lžíce)
  • Kmín (1 malá lžíce)
  • Česnek 4 stroužky
  • Dvě lžíce strouhanky
  • Hořčice
  • 2 vajíčka
  • Špek 100 gramů
  • Tymián
  • Bobkový list 2 ks
  • Lžíce hladké mouky
  • Vývar nebo voda 300 ml

Podobné recepty

Breptova kuchařka

Povidlová buchta

Povidlová buchta s drobenkou s mandlovou krustou! Neskutečná dobrota na svačinu nebo k odpolední kávě. Na přípravu není složitá. Buchtu máte hotovou za necelou hodinu

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Polévka z kyselých okurek

Ochutnali jste někdy skvělou polskou okurkovou polévku? Polévka s kyselými nebo kvašenými okurkami by rozhodně neměla chybět na vašem jídelníčku! V Polsku je tato polévka

Zobrazit více »
Breptova kuchařka

Vepřo knedlo zelo

Pečená krkovice která se doslova rozpadá, omáčka z výpeku, zelí a knedlík. To je ideální sváteční oběd na kterém si všichni zaručeně pochutnají! Vepřové maso

Zobrazit více »